Gruttoplantsoen 3 1131 ME Volendam 06 265 686 16

VishandelWervershoof

Vishandel Wervershoof

Zoekt u een vishandel in Wervershoof? Stop met zoeken, Vispaleis “Klein-Volendam” is een vishandel uit Volendam, maar staat op vrijdag op de Middenweg in Andijk wat 10 minuten rijden is van Wervershoof. Bij ons bent u verzekerd van de beste producten op visgebied of het nu gaat om, verse vis, gebakken vis of gerookte vis . Gegarandeerd eersteklas kwaliteit, wij als Volendammer vishandel hebben een reputatie hoog te houden!

Vishandel uit Wervershoof: Vispaleis Klein uit Volendam

Vispaleis “Klein-Volendam” uit Volendam staat bekend om hun kwaliteit, inzet, maar ook duurzaamheid. Wij garanderen dat ook. Hoe wij dit doen wordt uitgelegd op onze website. Waar het om gaat is dat u uw keuze voor de visspecialist niet af moeten langen of deze uit Wervershoof moet komen. Kies simpelweg voor de beste: Volendammer vishandel Vispaleis “klein-Volendam”.

Vishandel Wervershoof: Elke dag super verse aanvoer van vis

Dagelijks staat ons team klaar om al uw viswensen te fileren, te bereiden, te portioneren en te verpakken. Daarbij altijd gebruik makend van eersteklas producten. Ontdek onze heerlijke gebakken kibbeling die wij bakken in ouderwets lekker beslag, ondertussen kunt u genieten van een vers gesneden haring. heeft u geen tijd om zelf uw maaltijd te bereiden? Of gewoon trek in een heerlijke kant-en-klare maaltijd? Vispaleis “klein-Volendam” heeft voor u een selectie gemaakt van de meest heerlijke Pan & Ovenklaar visgerechten

Of wat dacht u van onze salades, BBQ of visschotels? Voor speciale gelegenheden kunt u kiezen uit de lekkerste schotels en luxe lekkernijen. Ligt u smaak meer bij verse tarbot, griet of zeeduivel? Geen probleem het vispaleis “Klein-Volendam” kan alles voor u bestellen.