Gruttoplantsoen 3 1131 ME Volendam 06 265 686 16

Overons

Vispaleis “Klein-Volendam” is een visspeciaalzaak op wielen. Het bedrijf bestaat nu ruim 10 jaar en is opgebouwd door Gerrie en Brigitta Klein. Gerrie had de benodigde papieren al in 1986 op zak, maar maakte destijds niet de stap. Maar het plan bleef bestaan.

Anno 2018 is Vispaleis “Klein-Volendam” behoorlijk gegroeid. Inmiddels staan er elke dag 3 mensen in de kraam. Zodat u altijd netjes en vlot wordt geholpen en van een goed advies wordt voorzien. Het aan de man brengen van vis zit bij Gerrie in het bloed. Zijn grootouders waren ook echte marktkooplieden.

Bij Vispaleis “Klein-Volendam” kunt u terecht voor verse vis, gebakken vis, kant en klare oven en roerbak gerechten, heerlijke salades, vers belegde broodjes en een uitstekend harinkje. Ook een opgemaakte haringschotel , visschotel of gourmetschotel behoort tot de mogelijkheden. Op diverse locaties in Noord-Holland is de prachtige verkoopwagen van Vispaleis “Klein-Volendam” te vinden. Wellicht ook bij u in de buurt. Kijk onder de tab locaties waar u ons kunt vinden.