Gruttoplantsoen 3 1131 ME Volendam 06 265 686 16

OnzeKwaliteit

Onze kwaliteit
Als Volendammer vishandel willen we maar één ding: de beste en lekkerste visproducten leveren. Vispaleis “Klein-Volendam” streeft binnen het assortiment naar duurzame producten van uitstekende kwaliteit. Door bepaalde vis rechtstreeks van de afslag te kopen, garandeert Vispaleis”Klein-Volendam” topkwaliteit: verser kan niet! Daarnaast werkt Vispaleis “Klein-Volendam” zoveel mogelijk samen met leveranciers die zorgvuldig met de visstanden omgaan en gecertificeerd zijn door MSC.

Verder worden onze broodjes, salades, visschotels en gebakken vis door ons personeel dagvers klaargemaakt. Schalen haring, de barbecue- en gourmetschotels en de zalmsalades worden bij bestelling kort van tevoren door ons opgemaakt. De kwaliteit van onze producten zie je en proef je! Kom eens langs en beoordeel zelf. We laten ons er graag op testen

Vis is niet alleen lekker, maar ook nog eens super gezond! Vis is namelijk rijk aan goede vetten, mineralen, vitamines en hoogwaardige eiwitten. Regelmatig vis eten draagt dus bij aan een goede gezondheid. Bij Vispaleis”Klein-Volendam” bent u daarom aan het goede adres als het gaat om een ruime keus aan vis. Er is altijd wel iets in ons assortiment te vinden wat bij uw smaak past om zodoende een gezonde maaltijd samen te stellen.

  • “Fantastische kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Super bediening, vriendelijk en behulpzaam”
    -I. koen Andijk
  • "Vis van topkwaliteit en een knappe bediening. Wat kan ik nog meer willen? Klein heeft het allemaal goed voor elkaar"
    -G. Schenk Andijk