Gruttoplantsoen 3 1131 ME Volendam 06 265 686 16

VishandelAmsterdam

Vishandel Amsterdam

Zoekt u een vishandel in Amsterdam? Vispaleis “Klein-Volendam” is een vishandel uit Volendam, maar staat op Woensdag op de Spaarndammerstraat in Amsterdam. Bij ons bent u verzekerd van de beste producten op visgebied, Vers, gebakken, gerookt, in een bakje, een blikje of een potje.Gegarandeerd eersteklas kwaliteit, omdat we het belangrijk vinden onderscheidend te zijn.

Vishandel Amsterdam: Super kwaliteit en altijd vers

Ontdek de heerlijke smaak van een verse kabeljauw of zalm die wij elke morgen super vers ophalen. Proef eens onze heerlijke gebakken vis, gevarieerde broodjes,hapjes of snacks die dagvers op u liggen te wachten. Of wat dacht u van onze slades, BBQ of vis schotels? Voor speciale gelegenheden kunt u kiezen uit de lekkerste schotels en luxe lekkernijen. Ligt u smaak meer bij verse Tarbot, Griet of zeeduivel? Geen probleem het vispaleis Klein kan alles voor uw bestellen.

Vishandel Amsterdam: Waarom vispaleis “Klein-Volendam”?

Vispaleis “Klein-Volendam”heeft als vishandel in Amsterdam een goede reputatie opgebouwd, Wij zijn ervaren, vakbekwaam en betrouwbaar. Het bedrijf bestaat nu ruim zes jaar en is opgebouwd door Gerrie en Brigitta Klein. Gerrie had de benodigde papieren al in 1986 op zak, maar maakte destijds niet de stap. Maar het plan bleef bestaan.

Anno 2012 is Vispaleis “Klein-Volendam” behoorlijk gegroeid. Inmiddels staan er elke dag 3 mensen in de kraam. Zodat U altijd netjes en vlot word geholpen en van een goed advies word voorzien. Het aan de man brengen van vis zit bij Gerrie in het bloed. Zijn grootouders waren ook echte marktkooplieden.

Vishandel Amsterdam: Wij staan altijd voor U klaar

Dagelijks staat ons team klaar om al uw viswensen te fileren, te bereiden, te portioneren en te verpakken. Daarbij altijd gebruik makend van eersteklas producten. Genieten van vis doet u daarom bij uw Volendammer vishandel “Klein Volendam” Heel graag tot ziens.

Vishandel Amsterdam: Gerrie aan het woord

Vanuit de buurt was er al lange tijd een wens voor een viswinkel in de straat. Vanwege behoorlijk hoge kosten die een ondernemer moet maken om een viswinkel in te richten (dure koelsystemen etc.) was het voor Stadsdeel Westerpark en Woonstichting De Key erg moeilijk een enthousiaste winkelier te vinden. Door een tip van een ondernemer uit de buurt is uiteindelijk viskraameigenaar Gerrie Klein benaderd.

Op donderdag en zaterdag hebben zij een standplaats in Marken, op vrijdag in Andijk en nu dus sinds een paar jaar op woensdag in Amsterdam in de Spaarndammerstraat. Gerrie heeft inmiddels al helemaal zijn draai in de straat gevonden. ‘’Wij vinden het erg gezellig hier in deze buurt, we hebben uitzicht op het terras van café het Haantje en de bushalte is hier ook op de hoek. We staan dus goed in de belangstelling. De mensen zijn erg vriendelijk en zijn erg blij dat er nu eindelijk een viskraam in de buurt is. Dus wat ons betreft blijven we hier nog heel lang staan.’’

Vispaleis Klein Volendam is iedere woensdag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.